24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Afaceri Braila / Constructii

Giga Prod Braila tamplarie din profile PVC

Giga Prod Braila s-a specializat in domeniile: confectii metalice, tamplarie de aluminiu si PVC, tamplarie de lemn, productia de mobilier, lucrari de instalatii electrice, sanitare, incalzire centrala, hidroizolatii, arhitectura, amenajari interioare cum ar fi placari cu gips carton, zugraveli, vopsitorii, pardoseli, placaje pereti, constructii civile si industriale, televiziune prin cablu. Pentru executia acestor lucrari societatea este autorizata ISO 9001:2001.
     Scopul fundamental al societatii, infiintata in anul 1991, a fost de la inceput studiul atent, aplicarea progreselor tehnologice si de management inregistrate in domeniu, buna pregatire profesionala a celor peste 100 de angajati.
   Cu timpul SC GIGA PROD SRL a fost solicitata pentru executarea unor lucrari tot mai complexe si diversificate: hale industriale (Hala Camusat Bacau, hala Metroplex Galati), cladiri administrative (sedii de banci cum ar fi B.R.D-uri in orasele Braila, Galati, Ploiesti, Bacau, Valeni de Munte, Breaza, Pascani, Slobozia, Calarasi, Banc Post Tulcea, Banc Post Toplita, sedii de firme cum ar fi S.C.Prestagroind, Doris Oil, etc.), pietele Concordiei, Cezar Petrescu, Radu Negru, Vidin din Braila, locuinte, benzinarii (Peco Macin, Peco Braila), reparatii cladiri si instalatii unitati militare din Braila, Pitesti, Focsani, Barlad, confectii metalice pentru Camusat Bucuresti.
    In executia acestor lucrari sociatatea a dat dovada de seriozitate, respectand atat parametri de calitate stabiliti dar si termenele de predare a lucrarilor.
     Printre activele firmei se numara o baza proprie de productie (ateliere si depozite), un magazin modern de prezentare a produselor, o cladire administrativa, terenuri, mijloace de transport, masini si unelte specifice activitatii de productie si nu in ultimul rand personalul calificat al firmei.

Adresa:  1 Decembrie 1918, Bl. F3, parter, Braila
Tel: 0239.611058, Fax: 0239.611689
E-mail: office@gigaprod.ro
Url: Cumpara acest link (scrie la contact)


Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.