Noutati :

  

 


 
Adresa de email

4 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Afaceri locale / Constructii

Giga Prod Braila tamplarie din profile PVC

Giga Prod Braila s-a specializat in domeniile: confectii metalice, tamplarie de aluminiu si PVC, tamplarie de lemn, productia de mobilier, lucrari de instalatii electrice, sanitare, incalzire centrala, hidroizolatii, arhitectura, amenajari interioare cum ar fi placari cu gips carton, zugraveli, vopsitorii, pardoseli, placaje pereti, constructii civile si industriale, televiziune prin cablu. Pentru executia acestor lucrari societatea este autorizata ISO 9001:2001.
     Scopul fundamental al societatii, infiintata in anul 1991, a fost de la inceput studiul atent, aplicarea progreselor tehnologice si de management inregistrate in domeniu, buna pregatire profesionala a celor peste 100 de angajati.
   Cu timpul SC GIGA PROD SRL a fost solicitata pentru executarea unor lucrari tot mai complexe si diversificate: hale industriale (Hala Camusat Bacau, hala Metroplex Galati), cladiri administrative (sedii de banci cum ar fi B.R.D-uri in orasele Braila, Galati, Ploiesti, Bacau, Valeni de Munte, Breaza, Pascani, Slobozia, Calarasi, Banc Post Tulcea, Banc Post Toplita, sedii de firme cum ar fi S.C.Prestagroind, Doris Oil, etc.), pietele Concordiei, Cezar Petrescu, Radu Negru, Vidin din Braila, locuinte, benzinarii (Peco Macin, Peco Braila), reparatii cladiri si instalatii unitati militare din Braila, Pitesti, Focsani, Barlad, confectii metalice pentru Camusat Bucuresti.
    In executia acestor lucrari sociatatea a dat dovada de seriozitate, respectand atat parametri de calitate stabiliti dar si termenele de predare a lucrarilor.
     Printre activele firmei se numara o baza proprie de productie (ateliere si depozite), un magazin modern de prezentare a produselor, o cladire administrativa, terenuri, mijloace de transport, masini si unelte specifice activitatii de productie si nu in ultimul rand personalul calificat al firmei.

Adresa:  1 Decembrie 1918, Bl. F3, parter, Braila
Tel: 0239.611058, Fax: 0239.611689
E-mail: office@gigaprod.ro
Url: Cumpara acest link (scrie la contact)


Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 

Adauga un comentariu


   
Nick    
   
Comentariu    
   
CAPTCHA Image
Scrieti textul din imaginea de mai sus *
Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii
   

 
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

HOROSCOPUL DE AZI

Stiri Braila de ultima ora

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 

Pagini memorabile din trecutul Brailei

Luni, 9 noiembrie 2015, ora 17,00 la Biblioteca Județeană ”Panait Istrati” Brăila, Piața Poligon nr. 4, are loc lansarea cărții ”Pagini memorabile din trecutul Brăilei” de Gheorghe Gorincu. Pe lângă lansarea volumului amintit, autorul serbează și [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.