24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Afaceri Braila / Servicii

Golf Trade Braila produse de panificatie, patiserie si cofetarie

GOLF TRADE Braila - Doi Pitici produce si comercializeaza o gama larga de produse de panificatie, patiserie si cofetarie prin servicii performante de logistica cu acoperire nationala.
     Managementul si intreaga echipa credem intr-un parteneriat de succes alaturi de furnizorii si clientii nostri.
    Calitatea produselor de cofetarie, patiserie si panificatie este una din directiile prioritare de activitate a companiei GOLF TRADE. Societatea activeaza in conformitate cu politica elaborata in domeniul managementului calitatii care este asigurata atat prin personalul de inalta calificare si utilare tehnica a fabricii, cat si prin implementarea noilor sisteme de control.
      Procesul de productie consta in totalitatea actiunilor echipei, indreptate cu ajutorul diferitelor masini, utilaje sau instalatii asupra materiilor prime, materialelor sau a altor componente în scopul transformarii lor in produse de cofetarie, patiserie si panificatie.
     Pentru intreg procesul de productie, fabrica are achizitionate si instalate linii automatizate, semi-automatizate, linii de flux mecanizate, de la cei mai buni producatori europeni.
Produse de panificatie, patiserie si cofetarie, producator fursecuri, prajituri, rulade si eclere sub brandul - DOI PITICI. Distributie nationala  prin:  retelele cash & carry, hypermarket-uri, supermarket-uri, hard-discounter, magazine mici, distribuitori locali.

S.C. GOLF TRADE S.R.L.
Adresa:  Str. Piata Luminii nr. 9, cod postal 810214, Braila
Punct de lucru: Str. Sergent Tataru nr.2, cod postal 810387, Braila
Telefon:  +40 239 611 927
Fax:   +40 239 619 841
E-mail: contact@doipitici.ro;     vanzari@doipitici.ro


Url: www.forumbraila.ro/Servicii+Braila-p3-10-1-1.htm


Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.