24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gradina Publica din Galati va fi reabilitata cu 1,5 milioane de euro

La licitaţia pentru selectarea constructorului au participat 11 ofertanţi, câştigător fiind un consorţiu alcătuit din firmele Pallegrini srl din Galaţi şi TLSIT din Piatra Neamţ.

Pentru reabilitarea Grădinii Publice, municipalitatea va cheltui 1,5 milioane de euro. Cu această sumă se vor realiza lucrări de arhitectură peisagistică, căi de acces pentru pietoni, mobilier urban (bănci), locuri de joacă pentru copii şi corpuri de iluminat public.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.