24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Grigore Potec pune pe jar Capitania Braila

Într-un acces de furie, consilierul municipal PDL Grigore Potec s-a urcat pe pontonul firmei sale, "Tehnonav", şi a dezlegat parâmele navei "Ovidiu" - fosta navă-şcoală a Liceului de Marină, aflată în prezent în proprietatea Consiliului Judeţean -, lăsând-o să plutească în derivă pe Dunăre sustine un ziar local.

Căpitănia Brăila nu s-a putut pronunţa, ieri, cu privire la gravitatea incidentului petrecut cu o zi înainte. Referitor la acest incident, căpitanul şef Vlăduţ Brânză a declarat ziarului Obiectiv "Noi nu avem cunoştinţă de faptul că nava ar fi fost lăsată să plutească în derivă. Nu ne-a sesizat nimeni acest aspect. Din registrul oficial al Căpităniei Brăila reiese că, la ora 14.59 a zilei de 6 mai, a început manevra de mutare a navei «Ovidiu», de la dana 21 la dana 5, lângă vasul «Lacu Sărat», şi că manevra s-a finalizat la ora 15.27". Acesta a luat notă de sesizarea venită din partea ziaristilor şi a precizat că va dispune o anchetă, pentru a vedea exact cum s-au desfăşurat lucrurile.

Probabil înştiinţat despre iniţierea respectivei anchete, consilierul Grigore Potec a contactat telefonic redacţia ziarului sus mentionat, pentru a transmite că, de fapt, nava "Ovidiu" a fost mutată fără niciun incident de la pontonul său la dana 5, lângă "Lacu Sărat". Potec nu a mai recunoscut că a dezlegat parâmele şi că a lăsat vasul să plutească în derivă.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.