24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Afaceri Braila / Servicii

Haralampie Consulting Braila

Haralampie Consulting Braila a luat fiinta in 2004, in tot acest timp am  reusit sa dobandim experienta necesara in domeniul IT. Am dovedit competenta, seriozitate, profesionalism si promptitudine in rezolvarea problemelor de tip IT ale clientilor nostri.
Pentru a raspunde solicitarilor ne-am extins activitatea (Braila, Constanta, Galati, Tulcea) .
Am investit timp pentru a intelege cat mai bine obiectivele, viziunea, necesitatile  fiecarui client, pentru ca respectam fiecare parteneriat mentinut si incercam sa venim cu inovatie, tehnologie continua, calitate, eficienta.
Primul lucru pe care specialistii de la Haralampie Consulting il realizeaza in cadrul acestuil tip de serviciu este expertiza situatiei curente a infrastructurii IT. Apoi analizeaza nevoile clientilor pentru a determina serviciile necesare.
Solutiile IT dezvoltate de specialistii nostri IT  au fost create pentru a preintampina nevoile clientilor, din dorinta de a multumi fiecare client si din repect pentru toti cei care au optat pentru produsele si serviciile noastre.

Administrator:  0744 584801    
Service IT:         0749 098581;  0749 098582;   0749 098903
Instruire soft:    0749 098904;  0749 097403
Financiar/contabil:  0749 098905; 0749 093829
E-mail office@gpmsoft.ro

Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.