24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Afaceri Braila / Servicii

Henning Special Transport Braila

Henning Special Transport Braila ofera transporturi agabaritice si  asigurarea pentru marfa intern sau extern.
         Detinem autotractoare marca Volvo, Daf, Scania, Man si Mercedes cu motoare cuprinse intre 430 -  540 CP ;  cu 2 , 3 , sau 4 axe ; 4x2 , 6x2 , 6x4 si 8x4 si care  se incadreaza in norme de poluare Euro 3 , 4 sau 5.
Ne straduim permanent sa castigam increderea clientilor prin disponibilitate si sa satisfacem toate cerintele pe care le impune transportul agabaritic. Astfel efectuam transport cu trailere marcile Faymonville, Meusburger, Lintrailer, Schwarzmueller extensibile atat in lungime cat si in latime cu 3, 4 si 6 axe avand posibilitatea de a incarca utilaje atat pe pneuri cat si pe senile.
Precizam ca majoritatea trailerelor semi sunt extensibile in lungime si in latime, cu inaltimea podelei de la 80-90 cm. Parcul nostru de trailere mai contine si un  trailer special low-bed cu inaltimea podelei la 50 cm de la sol care se preteaza la marfuri inalte.
         Tonajele care pot fi transportate cu mijloacele proprii sunt de max 80 tone iar  pentru greutati mai mari colaboram cu firme specializate in domeniu.
Firma HENNING pune la dispozitia clientilor sai urmatoarele servicii:
- Transporturi agabaritice
- Insotiri cu escorte speciale pentru transport agabaritic omologate si autorizate CNADNR si APR
- Obtinerea autorizatii speciale pentru transport agabaritic
- Alte servicii conexe pentru transporturi agabaritice

Adresa: Soseaua Baldovinesti, Nr . 40; 810183- Braila - Romania
Telefon/Fax: 0040 0239 606 061
Mobil:    0040 0744 550 149
E-mail:    office@henningtransport.roAsteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.