24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Afaceri Braila / Hoteluri

Hostel Campus Bella Italia Braila

Campusul Bella Italia este pozitionat in centrul vechi al orasului Braila, format dintr-o constructie noua inaugurata in anul 2008 si o cladire ce dateaza din anul 1902 care a fost reabilitata si amenajata, astfel incat sa imbine astazi, aerul plin de istorie al orasului cu efervescenta noului.
    Campusul Bella Italia pune la dispozitia clientilor un spatiu de cazare european format din 5 camere si o garsoniera, dotate cu grup sanitar propriu, dus cu vibromasaj, televizor, aer conditionat, internet wireless si o mica gradina de relaxare.
   De asemenea, putem pune la dispozitia dumneavostra doua sali cu capacitatea de 40 si respectiv 15 locuri, pentru organizarea de trainguri, seminarii simpozioane sau alte evenimente. (cu Rezervare! )

* Catering propriu;
* Servicii de secretariat (telefon, fax, copiator, imprimanta);
* Translator;
* Servicii de promovare a evenimentului, relatia cu presa, Pr, marketing, creatie publicitara (afis, banner, invitatii, mapa, pliant etc);
* Servicii video/foto;
* Hostess.

Adresa: Plevna, 176, jud. Braila
Telefon: 0747 117 773


Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.