24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hot cu tupeu in Braila

Poliţişti de la Poliţia Municipiului, în urma unui apel 112, au fost dirijaţi de ofiţerul de serviciu de la I.P.J. Brăila să se deplaseze în parcarea unui supermarket din municipiu, unde o persoană necunoscută intenţiona să pătrundă în interiorul unui autoturism.

Deplasaţi de urgenţă la faţa locului, poliţiştii l-au depistat pe bărbatul de 50 de ani, din municipiul Brăila, care deţinea o cheie auto cu care a încercat să deschidă portiera maşinii respective.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.