24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hot identificat de politisti

Vineri, la orele 11:00, D.Nicu (60 de ani), din municipiu, a reclamat la Secţia 5 de Poliţiei Rurală Viziru, faptul că, în perioada 10-20.12.2013, persoane necunoscute i-au sustras mai multe bunuri din imobilul pe care îl deţine în satul Lanurile, comuna Viziru, constând în motoare electrice, chei fixe şi altele.

În urma investigaţiilor efectuate în teren, poliţiştii l-au depistat, în sat, pe D.Ionuţ (20 de ani), domiciliat în satul Lanurile, care transporta cu o bicicletă mai multe bunuri din cele sustrase de la reclamant, pe care intenţiona să le comercializeze.

Poliţiştii au stabilit că acesta, în noaptea de 19 spre 20.12.2013, în jurul orelor 23:00, a pătruns prin escaladare şi efracţie în curtea părţii vătămate, de unde a sustras o butelie, o mochetă, lenjerii, scule metalice şi o toporişcă.

Prejudiciul total a fost stabilit la suma de 1.000 lei, fiind recuperat în proporţie de 50 % şi predat părţii vătămate.

Cercetarile continuă în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a localnicului şi a recuperării prejudiciului.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru furt calificat.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.