Noutati :

  

 


 
Adresa de email

3 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Afaceri locale / Hoteluri

Hotel Diana Lacu Sarat Braila

Hotel Diana Braila, care functioneaza din anul 1991 , in regim de 2 ** dispune de 74 spatii de cazare, restaurant, bar, terasa si de personal calificat ce va sta la dispozitie.
    Turistul sau omul de afaceri gaseste in hotelul nostru o atmosfera familiala, plina de liniste si ospitalitate. Hotelul dispune de 74 camere din care: - 6 camere cu pat dublu - 40 camere cu 2 locuri - 24 camere cu 3 locuri - 4 apartamente Camerele sunt dotate cu grupuri sanitare proprii, televizoare , aer conditionat .  
   Restaurantul dispune de 90 locuri, compartimentat in trei sali : fumatori, nefumatori si sala de festivitati. Organizam mese festive, aniversari, botezuri, intr-un cadru placut si foarte bine organizat . Pretul este negociabil . Va punem la dispozitie sala de festivitati care cuprinde 30 de locuri,sistem homecinema( dvd + 4 sateliti).

Adresa: Braila Statiunea Lacu Sarat
Telefon: 0239652785
Email: hoteldiana@ymail.com

Url: Cumpara acest link (scrie la contact)


Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 

Adauga un comentariu


   
Nick    
   
Comentariu    
   
CAPTCHA Image
Scrieti textul din imaginea de mai sus *
Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii
   

 
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

HOROSCOPUL DE AZI

Stiri Braila de ultima ora

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 

Pagini memorabile din trecutul Brailei

Luni, 9 noiembrie 2015, ora 17,00 la Biblioteca Județeană ”Panait Istrati” Brăila, Piața Poligon nr. 4, are loc lansarea cărții ”Pagini memorabile din trecutul Brăilei” de Gheorghe Gorincu. Pe lângă lansarea volumului amintit, autorul serbează și [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.