24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Afaceri Braila / Hoteluri

Hotel Traian Braila servicii cazare

Hotelul Traian din Braila amplasat in centrul istoric al orasului, intr-o zona linistita, pune la dispozitie 202 locuri de cazare in 99 camere single ?i duble, dintre care:
     Camere 2A - 19 camere cu pat matrimonial dotate cu televizor, cablu TV, telefon, minibar, cabina dus, uscator par.
     Camere 2B - 20 camere cu 2 paturi dotate cu televizor, cablu TV, telefon, minibar, baie cu cada, uscator par.
    Camere 2C - 51 camere cu 2 paturi si 9 camere cu un pat, dotate cu televizor, cablu TV, telefon, minibar, baie cu cada, uscator par.
  La dispozitia clientilor: room service, parcare, magazin souveniruri si o gama diversificata de servicii suplimentare.
  Inca de la darea in exploatare in 25 aprilie 1971 imaginea hotelului a devenit emblematica pentru municipiul Braila. In imediata apropiere se afla scuarul din centrul intersectiei cu o zestre dendrologica bogata care cuprinde varietati exotice de plante ornamentale - tuia, magnolia, pin negru, trandafiri persani si etc. In parc se afla ceasul si fantana arteziana in stil baroc, Biserica Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril - fosta geamie turceasca transformata dupa Pacea de la Adrianopol 1829 in biserica ortodoxa.

Adresa: Piata Traian, 2, Braila
Telefon: 021.319.46.80;  Fax: 021.404.33.08
E-Mail: office@rezervarihotel.ro


Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.