24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hoti de porumb opriti cu focuri de arma

Sâmbătă, la orele 11 :35, M.Cătălin, din comuna Dudeşti, a sesizat la Secţia 3 de Poliţie Rurală Făurei faptul că a depistat două persoane care sustrăgeau porumb de pe o solă care îi aparţine.

În urma cercetarilor efectuate de poliţişti s-a stabilit ca partea vatamată, însoţită de încă o persoană, s-a deplasat pe câmp şi a surprins două persoane care au încărcat cu porumb un atelaj hipo, pe terenul care îi aparţine. Cerându-le să se oprească, cei doi l-au ameninţat cu acte de violenţă şi un cosor.

Echipajul de poliţie i-a depistat în scurt timp pe cei doi cu atelajul hipo şi, cerându-le să se oprească, poliţiştii au fost ameninţaţi şi ei cu acte de violenţă şi cu o furcă.

Pentru oprirea atelajului hipo unul dintre lucratorii de poliţie a folosit armamentul din dotare, executând trei focuri în plan vertical, fără a răni pe cineva, cei doi fiind imobilizaţi.

Aceştia au fost conduşi la sediul Postului de Poliţie Comunal Dudeşti, unde au fost identificaţi ca fiind localnicii D.Silvian (40 de ani) şi fiul lui, D.Florentin (19 ani).

În cauză s-a întocmit dosar penal faţă de cei doi faptuitori pentru comiterea infracţiunilor de tâlhărie şi ultraj.

D.Silvian a fost reţinut 24 de ore, în baza unei ordonante de reţinere, emisa de Parchetul de pe lânga Tribunalul Brăila, urmând ca astăzi să fie prezentat Judecătoriei Făurei cu propunere de arestare preventivă.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.