24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hoti dovediti de politisti

În baza probatoriului administrat de judiciarişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale-Linia de muncă Patrimoniu, în ziua de 19.03.2013, au fost efectuate două percheziţii domiciliare la locuinţele brăilenilor P.T. (27 de ani) şi T.M. (27 de ani), ocazie cu care au fost găsite şi ridicate în vederea cercetărilor mai multe bunuri provenite din furturi.

La domiciliu a fost găsit doar primul tânăr, care a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului, stabilindu-se că, împreună cu celălalt brăilean, au comis un număr de patru infracţiuni de furt calificat şi o tentativă la furt calificat, dintre care patru au fost înregistrate cu autori necunoscuţi.

Faptele au fost comise în perioada decembrie 2012-februarie 2013, pe timp de noapte, când au pătruns, prin efracţie şi escaladare, şi au sustras mai multe bunuri din două societăţi comerciale şi două imobile, situate în Brăila (betonieră, cântar metalic, calculatoare, imprimantă, aspirator, casă de marcat, generator electric, cană electrică, reşouri, bicicletă, moped, produse alimentare s.a.).

Prejudiciul total este de 20.000 de lei, poliţiştii recuperându-l în proporţie de 40 %.

Faţă de cei doi autori a fost începută urmărirea penală, P.T. fiind reţinut pe bază de ordonanţă, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat în formă continuată şi încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Brăila.

Ieri, 20 martie a.c., procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila l-a prezentat pe acesta instanţei de judecată, cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă, iar faţă de T.M., care se sustrage cercetărilor, a propus arestarea preventivă în lipsă.

Judecătoria Brăila a admis propunerile şi a dispus arestarea preventivă a celor doi învinuiţi, pe o perioadă de 29 de zile, faţă de T.M., de la data prinderii şi încarcerării.

În prezent, poliţiştii Biroului Urmăriri desfăşoară activităţi pentru prinderea acestuia şi punerea în aplicare a mandatului de arestare preventivă.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.