24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hoti prinsi in flagrant la furat porumb pe raza IMB

În dimineaţa zilei de 9 octombrie a.c., la orele 6:00, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 de Poliţie Rurală Brăila i-au prins în flagrant pe C.Ionuţ (31 de ani) şi B.Ninel (18 ani), ambii din comuna Măraşu, în timp ce se aflau pe raza I.M.B Brăila, având asupra lor cantitatea de 480 kg de porumb ştiuleţi, a cărei provenienţă nu au putut-o justifica.

În urma cercetărilor desfăşurate s-a stabilit că cei doi au sustras porumbul, cu puţin timp înainte de momentul depistării, de pe o solă aparţinând unei ferme din I.M.B. Brăila.

Prejudiciul a fost recuperat şi restituit societăţii păgubite, iar pe numele autorilor a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.