24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hoti prinsi inainte de a fura

Ieri dimineata, pe la ora 5.00, o patrulă din cadrul Poliţiei Municipiului-Biroul Ordine Publică, în timp ce executa serviciul de patrulare, i-a depistat pe brăilenii T.M. (27 de ani) şi P.T. (27 de ani), care au forţat gratiile unei societăţi comerciale, situate la intersecţia străzii Chişinău cu strada G-ral David Praporgescu, cu intenţia de a pătrunde în interior şi de a sustrage bunuri.

Cei doi au fost conduşi la sediul Poliţiei Municipiului, unde li s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de tentativă la furt calificat.

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.