24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hoti surprinsi la furat pe sola cu varza, gogosari si ardei

Vineri, 18 octombrie 2013, la orele 18:10, poliţiştii Secţiei 3 de Poliţie Rurală Făurei au fost sesizaţi telefonic de D.Ştefan, din comuna Jirlău, despre faptul că a surprins pe terenul lui un autoturism suspect, înmatriculat în municipiul Braşov.

La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii, care i-au identificat pe D.Vasile (58 de ani), din Braşov, C.Iulian (25 de ani) şi M.Ciprian (36 de ani), ambii din oraşul Făurei, care au sustras cantităţile de 200 kg de varză, 23 kg de gogoşari şi 7 kg de ardei capia de pe sola aparţinând reclamantului.

Prejudiciul este în valoare de 290 de lei şi a fost recuperat integral.
Faţă de autori a fost întocmit dosar penal pentru infracţiunea de furt calificat.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.