24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hotii la curci!

În dimineaţa zilei de 5 februarie 2014, la orele 8:30, personalul de serviciu de la Poliţia oraşului Însurăţei a fost sesizat, prin apelul de urgenţă 112, de către P.Mihai (39 de ani), din oraşul Însurăţei, cu privire la faptul că, în noaptea de 4 spre 5 februarie a.c., persoane necunoscute au pătruns, prin escaladarea gardului, în curtea locuinţei lui şi i-au sustras un curcan şi o curcă.

Poliţiştii au demarat cercetările şi au recuperat prejudiciul de la tinerii S.Ionuţ (19 ani) şi L.I. (17 ani), ambii din oraşul Însurăţei.

Păsările, în valoare de 170 de lei, au fost restituite persoanei păgubite, iar în cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.