24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hotii s-au profilat si pe furat de caini

Si nu orice caine, ci unul care are valoare. Ieri, 11 martie a.c., la orele 14:00, la sediul Secţiei 5 de Poliţie Rurală Viziru s-a prezentat localnicul I.R. (25 de ani), care a sesizat că, în noaptea de 23 spre 24 februarie a.c., V.F. (18 ani), din aceeaşi comună, a pătruns în curtea locuinţei sale şi i-a sustras un câine de rasă, care valorează 2.000 de lei.

Câinele nu are microcip implantat în vederea identificării, are culoarea bej deschis şi este în vârstă de un an.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat şi efectuează verificări pentru găsirea şi recuperarea animalului.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.