24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hotul care si-a furat propriul tata

La data de 19.03.2013, la orele 12:30, la sediul Poliţiei Municipiului s-a prezentat brăileanul N.C., care a sesizat că, în seara zilei de 10 martie a.c., în timp ce se afla la serviciu, fiul său, N.D. (20 de ani), profitând de faptul că nu se afla la domiciliu, i-a sustras din sufrageria locuinţei televizorul LCD.

Din primele verificări şi din declaraţia fiului reclamat a rezultat că televizorul a fost vândut de acesta, în schimbul sumei de 150 de lei.

Prejudiciul este în valoare de 2.500 de lei.

În  cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.