24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Lista discutii / Forum de discutii

Hramul manastirii Maxineni de sarbatoarea Nasterii Sfantului Prooroc Ioan

La sarbatoarea Nasterii Sfantului Prooroc Ioan, Manastirea Maxineni, din judetul Braila îsi serbeaza hramul.

Anul acesta, credinciosii care vor veni la hramul Manastirii Maxineni vor avea ocazia sa participe la prima slujba savarsita în biserica mare a asezamantului monahal, dupa încheierea lucrarilor de restaurare interioara. Lucrarile au început, în 2007, si au redat, în mare masura, aspectul pe care biserica, ctitorie a voievodului Matei Basarab, l-a avut la început.

Cei care au fost la marea sarbatoare pot posta impresiile lor prin formularul de mai jos !


Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.