24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

I-a dat un pumn de i-a spart ochelarii

La data de 24 septembrie 2013, la orele 11:00, poliţişti din cadrul Secţiei 5 de Poliţie Rurală Viziru au fost sesizaţi, prin apelul de urgenţă 112, de C.Lina (56 de ani), din satul Mihai Bravu, cu privire la faptul că nepotul ei, M.I. (15 ani), a fost agresat de localnicul A.Florinel (32 de ani).

Din primele cercetări desfăşurate de poliţişti a reieşit că, în urma unui conflict spontan, cel reclamat l-a lovit cu pumnii în zona feţei pe minor, spargându-i ochelarii de vedere.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe și distrugere.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.