24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Afaceri Braila / Servicii

IFMA Braila

IFMA e in Romania sinonimul pentru ascensor. Indiferent unde ne-am afla (la bloc, intr-o vila, institutie, hotel etc), cat urcam sau coboram cu liftul putem citi pe placuta care anunta constructorul: IFMA Societatea Romana de Ascensoare.
Societatea Romana de Ascensoare (IFMA) a fost infiintata in anul 1960. De atunci pana la inceputul anilor 90 s-au produs peste 45 000 de ascensoare!
Interesul companiei pentru imbunatatirea calitatii produselor si serviciilor oferite a fost real, constant si intr-o continua dezvoltare.
Dupa 1990 IFMA a colaborat cu alti mari producatori de ascensoare din lume si a dezvoltat strategii care au raspuns intocmai cerintelor pietei libere nou create.
Din 2005, IFMA a lansat noua gama ascensoare pentru persoane NAVERO conceputa de specialistii romani. Ascensoarele NAVERO inglobeaza cea mai performanta tehnologie si sunt realizate cu un design deosebit, propriu, intr-o larga gama de finisaje reusind performanta de a vinde peste 1000 de unitati.
Produsele IFMA sunt conforme tuturor normelor interne si internationale referitoare la proiectarea, montajul, functionarea si intretinerea ascensoarelor.
 • ASCENSOARE
      pentru persoane
      pentru spitale
      pentru marfa
      pentru parcari
      panoramice
      pentru locuinte unifamiliale
      pentru cladiri cu spatii de siguranta redus
 • CABINE
 • SCARI RULANTE
 • PLATFORME
 • PIESE DE SCHIMB
 • SERVICE

Adresa: Str. Al. I. Cuza nr. 188 - Braila, cod - 810048
Telefon: 0239/617474, 0741122201
Fax: 0239/618918
Dispecerat: 0239/617474; 0744.779667
E-mail: braila@ifma-arm.ro


Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
      

   

  Modele
  ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.