24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Iarna aceasta tot Tancrad ne va deszapezi drumurile

Iarna bate la usa, cel putin calemdaristic, iar Primaria Braila isi face temele pentru a nu intampina dificultati in deszapezirea drumurilor. Chiar daca an de an vremea imprevizibila ii ia prin surprindere pe cei responsabili cu deszapezirea, numirea unei frme responsabile cu acest sector este importanta, contractarea acesteia asigurand intervntia in caz de nevoie. Drmurile Brailei vor fi deszapezite anul acesta tot de galatenii de la Tancrad care au castigat licitatia pusa la bataie de Consiliul Judetean Braila in valoare de 2.489.192,80 milioane de lei.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.