24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Afaceri Braila / Servicii

IcsCar Braila

IcsCar Braila ofera servicii de transport de nivel ridicat, comparative cu cele din Uniunea Europeana . Am reusit in scurt timp sa adunam in portofoliul nostru unele dintre cele mai mari companii ce activeaza pe piata cerealelor din Romania si nu numai .
Principalele noastre atuuri sunt : seriozitate, promptitudine, onestitate si deschidere in relatia beneficiar/caraus, maleabilitate si adaptabilitate la cerintele clientilor nostri .
Pentru semiremorcile walking floor camioanele folosite sunt de ultima generatie, EURO 4 si Euro 5.
Sprijinim un mediu cit mai curat , una din prioritatile noastre este reducerea maxima a poluarii de orice fel.
 • Transport cu semiremorci walking floor
Volum maxim 93mc, cereale, deseuri feroase sau de orice alta natura, marfa paletizata, profile metalice. Pe teritoriul Romaniei sau oriunde in UE.Activam cu 15 semiremorci walking floor.
 • Transport cu bene basculabile
Avand o experienta bogata in transportul cerealelor in special , precum si a altor produse vrac , ne punem la dispozitia dumneavoastra aceasta experienta , oferindu-va solutii pentru aproape orice fel de transport ce implica bene basculabile .

Adresa:  Baldovinesti, DN2B, Braila
Mobil : 0040721383811
Telefon : 0040239640611 , 0040239650077
Fax : 0040239650078
E-mail : office@icscar.ro


Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
      

   

  Modele
  ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.