24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Afaceri Braila / Constructii

Idemob Comprest Braila

Idemob Comprest Braila, este o firma specializata in confectii metalice caracterizata prin experienta si flexibilitate, functionand din 2003 cu obiect principal de activitate fabricarea de constructii metalice. Calitatea are pretul sau. Printr-o oferta din partea Idemob puteti testa calitatea la cel mai bun pret.
 In portofoliul Idemob Braila se numara constructii de hale cu destinatia depozite, hangare, grajduri, spalatorii auto, showroom-uri. Deasemenea producem garduri, scari, lucrari fier forjat, balustrade inox, porti industriale ce pot fi echipate cu sisteme de automatizare. Garantam cele mai bune oferte pentru constructii industriale de pana la 4000 mp si putem raspunde solicitarilor Dvs de la fundare pana la productie structura metalica, montaj, placare, acoperis, tamplarie termopan, balustrade, scari, porti, garduri. Asiguram montaj structuri metalice, montaj tamplarie si porti industriale.
 •     Hale Industriale
 •     Panouri Termoizolante
 •     Case pe Structura Usoara
 •     Balustrade Inox
 •     Garduri Fier Forjat
 •     Confectii Metalice
 •     Produse Inox
 •     Produse

Adresa:
Str Sebes nr 117;  Braila
Telefon: 0741327031;    0746417502
E-mail:
    mesterimari@gmail.com

Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
      

   

  Modele
  ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.