24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Impact frontal intre doua autoruisme pe o strada din Gulianca

La orele 17:30, B.A. (28 de ani), domiciliată în oraşul Târgu-Ocna, judeţul Bacău, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, pe o stradă din localitatea Gulianca, a pătruns pe sens opus şi a intrat în coliziune cu autoturismul condus de brăileanul P.V. (60 de ani).

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a pasagerei P.V. (59 de ani), din municipiu, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Brăila, unde a primit îngrijiri medicale, fără să rămână internată.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, şi în cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.