24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Inca o modificare la traseul autobuzului Dorobanti

Cetatenii Brailei trebuie sa fie cu ochii in patru in ceea ce priveste mijloacele de transport public pentru a nu se trezi pusi in situatia de a astepta in zadar un autobuz in statiile care au mai degraba un caracter temporar, indecis chiar, pe timpul lucrarilor de reconditionare a strazilor e pe raza municipiului. Mai nou autobuzele Braicar care circulau în locul tramvaiului pe Dorobanţi, sunt deviate pe str. Griviţa. si este bine de stiut ca se face statie pe Calea Galaţi, vis-a-vis de Stadionul Progresu.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.