24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Incarcerati de urgenta la Penitenciarul de Maxima Siguranta Galati

La data de 11 martie a.c., la orele 13:30, la sediul I.P.J. Brăila s-au prezentat urmăriţii la nivel internaţional Z.S. (26 de ani) şi R.T. (29 de ani), ambii din comuna Gropeni, pe numele cărora Judecătoria Însurăţei, respectiv, Judecătoria Brăila, au emis mandate de executare a pedepsei de 5 ani închisoare, pentru primul, şi un an şi 10 luni închisoare, pentru al doilea, pentru comiterea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Primul a fost încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi, iar al doilea în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Brăila.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.