24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Incendiu in Portul Braila unde o nava a luat foc

In cursul zilei de astazi o nava sub pavilion romanesc care se afla în Portul Braila, administrat de SC Hercules SA, a luat foc.

Nava se numeste ”Maramures”, este o navă de pasageri si a luat foc în zona pupei.

SC Tehnonav SNCRN SA se ocupa de restaurarea navei. Nava este supusa reconditionarii totale. Focul a izbucnit in cabina fonica de la brocul de sudura. Desi componenta acestei locatii este ignifuga, resturile de materiale prezente in procesul de reparatie au dat amploare izbucnirii incendiului.

Angajatii care lucrau la nava au actionat cu instictoarele din dotare  in momentul deschiderii focului insa atunci cand situatia s-a agravat au apelat la ajutorul pompierilor.

Surse neoficiale spun ca focul ar fi fost provocat. In ultima vreme SSC Tehnonav SNCRN SA ar fi facut mai multe concedieri.

În acest moment, focul nu mai este deschis, însă se intervine în continuare cu trei autospeciale, cu apă si spumă pentru stingerea totală a incendiului.

Nu s-au inregistrat victime umane doar pagube materiale.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.