24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Indragostitii galateni si-au aratat iubirea pe faleza Dunarii

Cel mai romantic loc din Galaţi este, fără îndoială Faleza Dunării. Anul acesta, însă, locul este de Sfântul Valentin sub o mantie de zăpadă groasă de aproape un metru, iar îndrăgostiţii sunt mai rari şi trebuie să folosească „soluţii alternative", cum ar fi obeliscul din Ţiglina sau Păpădia de la Sindicate.

Iarna asta, de Sfântul Valentin - sau, cum ar zice anglo-saxonii, de Valentine's Day - vremea le-a jucat o festă îndrăgostiţilor din Galaţi.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.