24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Infractor brailen prins intr-un sat buzoian

În baza unor informaţii obţinute de poliţiştii Biroului Urmăriri al Serviciului de Investigaţii Criminale, în ziua de 28.03.2013, la orele 14:30, împreună cu poliţiştii buzoieni, l-au depistat, într-un imobil din satul Căpăţâneşti, comuna Mărăcineni, judeţul Buzău, pe brăileanul G.R. (19 ani), care era urmărit la nivel naţional.

La data de 14.06.2012, Judecătoria Brăila a emis pe numele lui mandat de arestare preventivă, pe o perioadă de 29 de zile, pentru săvârşirea mai multor infracţiuni de furt calificat.

Poliţiştii brăileni l-au prezentat pe tânăr instanţei de judecat, care a confirmat mandatul, acesta fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Brăila.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.