24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Initiativa locala de crestere a consumului de peste

Este universal stiut ca romanul prefera carnea de porc in alimentatie de zi cu zi, fie ca este vorba de carne macra sau preparate, pe locul doi fiind carnea de pui si apoi carnea de vita. Pestele apare de putine ori in regimul alimentar romanesc cu toate ca prorpietatile consuarii acestuia sunt foarte benefice organismului. Pestele este bogat in grasimi saturate, proteine si acizi grasi omega 3. Previne si trateaza numeroase afectiuni, previne imbatranirea prematura, protejeaza tenul si ajuta in procesul de slabire.
La nivel local Consiliul Judetean isi doreste sa impulsioneze consumul de peste in randul populatiei cu sprijin financiar european printr-un proiect curajos: "Promovarea consumului de peşte şi a produselor din peşte la nivelul Regiunii Sud-Est, România" prin care se urmareste dezvoltarea acvaculturii în judeţul Brăila prin accesarea fondurilor europene nerambursabile alocate României, în perioada 2007- 2013, în domeniul pescuitului şi acvaculturii.

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.