24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Inscrierile pentru Festivalul Cantecul de dragoste de-a lungul Dunarii continua

In cateva zile Braila va rasuna pe ritmurile muzicii populare in cadrul Festivalului "Cântecul de dragoste de-a lungul Dunării" unde solistii de muzica populara isi vor arata talentul.  Au mai rămas doar patru zile până la expirarea termenului de înscriere la festivalul a tinerilor solişti de muzică populară din zona riverană a fluviului aflat la a VI-a ediţie.

Până pe data de 18 iunie 2012, doritorii pot depune fişa de participare la Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Brăila.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.