24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Inselaciunile prin telefon sunt facute si de braileni

Tot mai multe persoana cad in plasa intinsa prin inselaciunile "light" facute prin telefon. Da, in zilele noastre, si telefonul poate fi ustensila de inselat, naivitatea oamenilor fiind punctul sensibil la care apeleaza infractorii atunci cand isi propun sa faca rost de bani ilegal, anuntand premii, castiguri fabuloase sau alte situatii care ii fac pe indivizi sa vireze sume de bani in conturi propii, folosindu-se de nume de companii de prestigiu.

Politistii suceveni, in colaborare cu cei braileni, au saltat de acasa o braileanca care facea rost de bani prin metoda inselatului telefonic.

"Referitor la actiunea demarata in Braila, s-a depistat ca este vorba de o tanara, Rodica Popa, in varsta de 23 ani, din localitatea Insuratei. În fapt, suspectii telefonau victimelor, sustineau ca sunt rude apropiate ale acestora, ca au fost implicate în diferite evenimente rutiere si au nevoie de sume de bani pentru plata unui avocat sau pentru spitalizare”, a declarat inspector principal de politie Ionut Epureanu, purtatorul de cuvant al IPJ Suceava.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.