24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Insula Brailenilor in Grecia

Skopelos, cea mai verde insula a Greciei, este populata de... braileni! Primarul capitalei insulei se mandreste cu originea sa romaneasca – mai precis, braileana! - si chiar a-nvatat sa vorbeasca romaneste, pentru a se simti mai aproape de origini, dupa ce a aflat de unde se trag stramosii lui si mai ales dupa ce a vizitat Braila.

„Motivul principal pentru care romanii trebuie sa viziteze Skopelos este ca oamenii care traiesc pe aceasta insula ii iubesc pe romani. Exista o lunga traditie a acestei infratiri", explica primarul orasului Skopelos, George Michelis, care se mandreste cu originea sa romaneasca, dupa ce a descoperit ca strabunii sai au trait in orasul Braila, asemenea multor familii grecesti care s-au stabilit pe Insula Skopelos. „Oamenii de astazi ai insulei Skopelos au inaintasi proveniti din Romania, din zona Brailei. Eu sunt unul dintre ei.  De asemenea, vreau sa le arat romanilor insula Skopelos, care este cu adevarat un Paradis pe Pamant", mai spune primarul Michelis.Sursa: Antena 1


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.