24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Insula Fundu Mare va avea propriul documentar

Natura la filmat! Programul Operaţional Sectorial de Mediu vrea ca Insula Fundu Mare sa fie pusa sub observare si filmata pentru a surprinde natura vietuitoarele din perimetrul acesteia, oferiand fonduri comunitare.

Regia autonomă "Administraţia Parcului Natural Balta Mică a Brăilei" a atribuit contractul privind realizrea unui film documentar de promovare a speciilor şi habitatelor din zona iezerului Chiriloaia - Insula Fundu Mare.

Adjudecarea contractului s-a făcut pentru circa 19.000 euro (85.800 lei fără TVA), către firma bucuresteana Media Promotion, care la procedura lansată de instituţia brăileană a avut un singur contraofertant.

Media Promotion are ca sarcina filmărea pe durata a patru anotimpuri, începând din această primăvară, pentru realizarea documentarului.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.