24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Insula Mare a Brailei are nevoie de ajutorul guvernantilor

Rizea Cristian, deputat PSD de Brăila, în al cărui colegiu se află şi Insula Mare a Brăilei, solicită urgent premierului României să rezolve situaţia gravă în care se regăsesc locuitorii din Insula Mare a Brăilei.

Dunărea îngheţată şi sloiurile de pe fluviu au creat o situaţie deosebit de dificilă pentru aceştia, neexistând în momentul de faţă nicio posibilitate de a se aproviziona cu apă şi alimente. Mai mult, potrivit reprezentantului Guvernului în teritoriu, prefectul Dumitru Popa, stocurile de făină urmează să fie epuizate azi, 8 Februarie.


sursa: arcasu.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.