24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Firme Galati / Vanzari Galati

International Motoare Leader dealer DEUTZ A.G.

International Motoare Leader s.r.l. dealer unic al DEUTZ A.G. in Romania, IML Motoare ( denumire comerciala ) este o societate comerciala infiintata in anul 2007 prin asocierea IML Motori S.p.A. - Italia ( www.imlgoup.it ) si o parte romana.
       Experienta de peste 100 de ani a IML Motori S.p.A. in domeniul produselor si serviciilor Deutz vine sa sustina ideea unei dezvoltari durabile in conditiile asigurarii unui ambient profesionist. De notat este faptul ca IML Motori S.p.A. este pricipalul client la nivel mondial al Deutz A.G. cu o cifra de afaceri de peste 90 mil EURO.
      Societatea dispune de o suprafata de hala acoperita de cca. 350 m2 si spatiu operativ - birouri - de cca 150 m2. Cu o echipa de 12 persoane, departamente dedicate si suport de clienti corespunzatoare, IML Motoare asigura in mod direct suport tehnic si comercial pentru o gama larga de aplicatii si produse.
      IML Motoare a promovat inca de la inceput o buna imagine a produselor Deutz in piata romaneasca si a realizat parteneriate permanente in Romania cu peste 800 de clienti. In portofoliul IML Motoare intra societati cu sectoare de activitate precum constructii cai ferate, constructii drumuri si poduri, navigatie si transporturi maritime si fluviale, operare aeroportuara, ateliere de reparatii diverse sau clienti finali posesori ai unui utilaj cu motor Deutz.

    Motoare DEUTZ
    Motoare Farymann
    Grupuri electrogene

Adresa: Str. Brailei 332 - 1 , Galati
Telefon: 004 0236 40 62 50 / 004 0236 40 62 51
Fax:         004 0236 43 00 43


Url: www.forumbraila.ro/Vanzari+Galati-p3-39-1-1.htm


Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.