24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Internetul ii trage in teapa pe braileni

Internetul este atat de indispensabil in zilele noastre: afacerile depind de el, actualizarea datelor, starea vremii, comunicarea cu ceilalti, beneficii multiple dar sa tinem cont si de capcanele multiple in care pot cadea utilizatorii: descrierea virtuala poate sa nu coincida cu realitatea.

Unii braileni au patit-o pe propria piele si au luat teapa incheind afaceri virtuale soldate cu pierderi fie de ordin fianciar fie sentimental. Autoritatile brailene atragatentia asupra acestor pericole care ii pandesc fie pe copii, dar si pe adulti.

Ultimul caz de inselaciune i s-a intamplat unui tânăr din Brăila care a dorit să facă schimb de unelte de pescuit, in valoare de 1000 lei, cu o altă persoană pe internet, prin intermediul unui site specializat în tranzacții mobiliare și imobiliare, si a primit patru chei tip antifurt.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.