24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Intrecere intre fotografii alese la Baroc Urban in Sibiu

Sibiul in straie ci elemente baroce, aceasta este tema pe care trebuie sa o ilustreze fotografiile celor care intra in concursul Baroc Urban. Indeletnicirea fotografica si unghiul pozat al unei ladiri sau obiect baroc il poate face pe autor castigatorul unui premiu consistent.
Peste 50 de fotografi din toată ţara, amatori sau profesionişti, s-au înscris până acum în concursul 'Baroc Urban' organizat de ONG Crispus la Sibiu.
Perioada de înscriere, anunţată iniţial până pe 10 august, se prelungeşte până duminică, 12 august, ora 24,00.
'Am luat această hotărâre alături de animatorii culturali implicaţi în proiect, persoane care au contact direct cu turiştii. Datorită ARTmania, numărul turiştilor din acest weekend va fi semnificativ mai mare şi vrem să oferim ocazia tuturor pasionaţilor de fotografie şi cultură barocă să se poată înscrie la concurs.', a declarat Rares Helici, coordonatorul proiectului 'Baroc Urban'.
Până acum, proiectul 'Baroc Urban' s-a dovedit de un real succes. 'Am admis în concurs peste 50 de fotografii (am respins cam tot atâtea din cauză că nu urmăreau elemente baroce) şi apreciem că până la închiderea înscrierilor vom avea peste 100 de participanţi. Concurenţii care au trimis poze sunt din toate coluţurile ţării şi au fiecare o viziune diferită, cred că va juriul va avea o treabă destul de dificilă', a mai adăugat Rareş Helici.
'Baroc Urban' a strârnit interesul pasionaţilor de fotografie: până acum, peste 20,000 de persoane au vizitat galeria foto a participanţilor şi peste 1,500 şi-au ales favoriţii.
Concurul 'Baroc Urban' îi invită pe sibieni şi pe toţi cei care iubesc Sibiul să descopere şi să fotografieze elementele baroce ale oraşului. Pasionaţii de fotografie concurează în realizarea celor mai frumoase imagini ale elementelor baroc descoperite, folosindu-şi inventivitatea şi creativitatea. Fotografiile se încarcă pe www.crispus.ro, apoi sunt jurizate de către profesionişti în domeniu.
Premiile oferite de ONG Crispus au o valoare totală de peste 1.000 de euro.

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.