24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Investitiile in Lacul Sarat din Braila sunt oprite din cauza neintelegerilor

Lacul Sarat din Braila, oaza de sanatate pentru romani dar si pentru straini datorita beneficiilor pe care le pune la disozitie prin salinitate si namol, este in paragina si intr-un con de umbra. Nu s-au mai facut investitii de ani de zile iar viitorul este incert. Litigiile dintre Primaria Braila si Comuna Chiscani punt bariera oricarei investitii.

Primarul municipiului, Aurel Simionescu s-a aratat nemultumit de faptul ca aceste procese ingreuneaza rapiditatea investitiilor si modernizarilor din statiune.

Primarul Brailei: Nu se poate investi in cevea ce este in litigiu. Am vrut sa facem o chestiune si aici am picat de acord teoretic, sa facem o asociere intre Primaria Braila, Comuna Chiscani si Consiliul Judetean care sa poata sa contribuie la dezvoltarea statiunii. Problema este ca atata timp cat ne aflam intr-un litigiu perpetuu nu se poate realiza nimic.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.