24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jandarmeria Braila continua sa ajute la deszapezire

Şi în decursul dimineţii din ziua de 11 februarie 2012, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Brăila au plecat în sprijinirea cetăţenilor din judeţul Brăila, afectaţi de căderile de zăpadă.

Este vorba de acelaşi un număr de jandarmi, 15, ca şi în ziua de vineri, care au ajuns în satul Esna, com. Movila Miresii, ca urmare a dispoziţiei primite de la Instituţia Prefectului Brăila, în urma analizei situaţiei în Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă.sursa: arcasu.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.