24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jandarmii au depistat vanzare de droguri pe faleza

Vanzarea de droguri se face in locuri diverse, inedite pentru ca cei dependenti fac orice si ajung oriunde pentru a pune mana pe prafurile care le induc o stare de bine temporara urmata de consecinte nefaste pentru organism, sa nu uitam de starea de dependenta care il transforma total. Jandarmii braileni au identificat in acest week-end un consumator si un vanzator  de Magic Cristal pe faleza Brailei. Magic Cristal este un praf ce se vinde la pliculete dar a carui continut este incert, motiv pentru care momentan se fac cercetari iar inculpatii identificati nu sunt retinuti.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.