24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jandarmii bucuresteni vor fair play la meciul dintre FC Dinamo si FC Barcelona

Jandarmeria din Bucuresti isi propune sa ii indemne pe oameni spre fair play atunci cand participa la competitii sportive care ii starnesc spre violenta. Jandarmeria Capitalei a iniţiat o campanie de prevenire a violenţei cu ocazia competiţiilor şi jocurilor sportive intitulată 'INVITAŢIE LA FAIR-PLAY'.
Campania se va materializa cu afişarea unui banner şi lansarea unui spot video cu ocazia partidei amicale de fotbal dintre F.C. Dinamo şi F.C. Barcelona care se va disputa sâmbătă, 11 august a.c. pe 'Arena Naţională' din capitală, începând cu ora 20,15.
Activitatea are ca scop promovarea valorilor sportive, în special în rândul tinerilor suporteri, prevenirea actelor de huliganism precum şi creşterea gradului de siguranţă al spectatorilor pe arenele sportive.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.