24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Juniorii braileni olimpici la campionatele de natatie

Brailenii sunt printre fruntasi la campionatele nationale de natatie. Dovada stau medaliile cu care s-au intos in urma evenimentelor sportive. Competitia desfasurata in perioada 12-15 iulie la bazinul olimpic din complexul sportiv Lia Manoliu din Bucuresti, i-a desemnat inotatori buni si pe juniorii brailebni care au reusit sa puna mana pe trofee bune. 6 madelii de aur, 2 de argint si una de bronz au revenit sportivilor braileni. Noua medalii au revenit brailenilor, facand ca rezultatele juniorilor sa fie foarte bune. Munca si efortul depus nu au fost in zadar.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.