24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Juniorii braileni se remarca la Campionatele Nationale

Sportul brailean incepe sa adune trofee pentruca juniorii obtin rezultate bune la diferite competitii. LPS si CSM Braila au participat in perioada 22-23 iunie, pe stadionul Iolanda Balas Soter din Bucuresti, la Campionatul National de atletism rezervat juuniorilor III. 455 de atleti si-au amsurat fortele de la 105 cluburi din tara.

Atletii braileni de la LPS si CSM Braila au reusit sa puna mana pe trei medalii de aur, o medalie de agint si una de bronz.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.