24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Afaceri Braila / Servicii

Keles Braila

Keles Braila scoala de soferi profesionisti instruieste in vederea obtinerii permisului de conducere categoria A, B, C, CE, D.  Puteti deveni sofer cu adevarat urmând cursurile scolii noastre. Este usor sa gasiti o scoala de conducatori auto, insa a alege este un pic mai greu, dorinta tuturor fiind asocierea serviciilor de calitate cu preturile mici, accesibile. Noi venim in intâmpinare exact cu ceea ce aveti nevoie!
Scoala dispune de sediu propriu in care se gasesc sali teoretice, sala de examen psihologic dotate corespunzator cu planse, semnalizare rutiera, studii de caz in trafic, retroproiectoare, sistem video, semafor auto, semafor pietonal, testare legislatie rutiera computerizata
Pentru instruirea practica, scoala dispune de:
    7 instructori auto-moto
    5 autoturisme Dacia LOGAN
    TIR
    Autobuz
    Remorca
    2 autoturisme Chevrolet (Aveo si Spark)
In cadrul cursului este asigurata pregatirea in vederea atestarii sau avizarii unei palete diversificate de activitati specifice transporturilor rutiere.
Pregatirea cursantilor este asigurata de un colectiv de profesori cu experienta in domeniu care au la dispozitie baza materiala destinata acestui scop.

Adresa: Bd. Dorobantilor nr. 12, Braila
E-mail: scoala_auto_keles@yahoo.com
Telefon: 0722 306 754; 0722 792 092

Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.