24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Afaceri Braila / Constructii

Kitabul Qadais Braila echipamante termice

Kitabul Qadais Braila, vinde si monteaza la cele mai bune preturi: centrale murale Immergas( de apartament, ln condensatie cu puteri de pana la 75 Kw), centrale pe lemne cu gazeificare si fara( cu puteri de pana la 100 Kw), centrale me curent electric, cazane din fonta pentru arzatoare motorina, gaz si mixte, aparate de aer cnditionat Nordstar si Leader, calorifere din otel si aluminiu, boilere electrice si termoelectrice, boilere cu serpentina,PANOURI SOLARE, robineti industriali de toate dimensiunile si tipurile, rezervoare din polietilena pentru stocare apa, cutii de hidrant interior complet echipate si multe altele.
   Avem o deosebita atentie pentru dorintele clientilor nostrii atunci cand vine vorba de instalare si montare a echipamentelor deoarece dorim sa ridicam standardele de calitate din Romania iar clientul sa fie multumit de investitia facuta.
 LIVRARE GRATUITA IN TOATA TARA! Nu ezitati sa ne contactati!

Tel: 0756405180, 0747697934
E-mail: kitabulqadais@yahoo.com

Url: Cumpara acest link (scrie la contact)


Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.