24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

La furat de fier din uluce din beton

Din ce mai scot unii bani: duminica, 3.03.2013, poliţiştii Secţiei 1 de Poliţie Rurală Brăila, în timp ce executau serviciul de patrulare, au depistat în apropierea DJ 221, patru persoane care sustrăgeau fier prin spargerea cu barosul a ulucelor din beton.

Poliţiştii au stabilit că cei în cauză se numesc T.D. (24 de ani), M.C. (36 de ani), M.M. (34 de ani) şi B.M. (28 de ani), toţi din localitatea Cazasu. Aceştia au fost conduşi la sediul postului de poliţie comunal şi li s-a întocmit dosar penal pentru infracţiunea de furt calificat.

Cantitatea de fier sustrasă a fost ridicată şi lăsată în custodia unei societăţi comerciale de profil.

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.