24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

La furat de plopi de pe marginea soselei

Marti seară, la orele 20:05, poliţişti de la Secţia 3 de Poliţie Rurală Făurei au fost sesizaţi, prin apelul de urgenţă 112, despre faptul că, pe DJ 203, între localitațile Sătuc şi Galbenu, persoane necunoscute sustrag copaci.

Poliţiştii s-au deplasat imediat în locul indicat şi i-au prins în flagrant pe B.Ion (49 de ani) şi F.Ion (50 de ani), ambii din comuna Galbenu, în timp ce încercau să sustragă doi plopi de pe marginea DJ 203, folosindu-se de o drujbă pentru a-i tăia.

Materialul lemnos a fost predat la o societate comercială de profil, iar drujba a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la furt calificat.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.